Κυριακή 4 Μαΐου 2014


Το γέλιο είναι ζωή-Παγκόσμια ημέρα γέλιου!



Μιας και έχω αρκετό καιρό να γράψω κάτι στο Blog μου, νομίζω πως σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να εγκαινιάσω και πάλι την αρχή. Κι αυτό γιατί σήμερα είναι μία σημαντική-για όλους μας ημέρα : Παγκόσμια ημέρα γέλιου λοιπόν!

Το γέλιο είναι γνωστό για τις θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρει στην ψυχή του εκάστοτε ανθρώπου. Μας βοηθά να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας και να εκφραστούμε ελεύθερα. Το γέλιο μπορεί πολύ εύκολα, να αντικατοπτρίσει το χαρακτήρα μας. Μας ανανεώνει και μας προσφέρει μοναδικές στιγμές. Είναι πολύ σημαντικό η ζωή μας να περιβάλλεται απο άτομα, τα οποία μας προκαλούν χαρά και ευεξία! Οι φίλοι και η οικογένεια μας, μπορούν εύκολα να συμβάλλουν σε αυτό.Και όταν βρεθούν τα άτομα που μας γεμίζουν χαρά και ευτυχία, δεν έχουμε παρά μόνο να τα κρατήσουμε στη ζωή μας, σαν πηγή αγάπης! Ένα μόνο χαμόγελο, πολλές φορές, είναι ένας τρόπος να πούμε σε κάποιον σ'αγαπώ, μου έλειψες! Πόσο συχνά το κάνουμε ;

Όμως καλό θα είναι, να ανταποδίδουμε όλα αυτά τα συναισθήματα στους ανθρώπους που μας κάνουν να γελάμε με την ψυχή μας. Το γέλιο είναι ένα καλό θεμέλιο, για μία ζωή χαλαρή, ήρεμη και γλυκιά. Γι'αυτό, ξύπνα το πρωί και χάρισε στους γύρω σου όσα περισσότερα χαμόγελα μπορείς! Και μην ξεχνάμε : Ό,τι σε κάνει να χαμογελάς, αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου