Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014


Τρόποι για να ξοδέψεις λιγότερα χρήματα αυτό το καλοκαίρι!


Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πλήττουν καθημερινά μέσα στο σπίτι, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά το χρόνο σου το καλοκαίρι, ξοδεύοντας ελάχιστες απο τις οικονομίες σου! 

1) Την παρέα σου και μια ωραία πετσετούλα ή ψάθα και έφυγες για παραλία! Δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις πανάκριβες ξαπλώστρες χωρίς λόγο σε οργανωμένες παραλίες και να δίνεις άλλα τόσα σε χυμούς, κοκτέιλς κ.α. Πάρε το αγαπημένο σου αναψυκτικό από το σπίτι και έφυγες. Άλλωστε σε μη οργανωμένες παραλίες, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις με τους φίλους σου ό,τι τρέλα θέλεις! Έτσι δεν είναι;

2) Διάβασε ένα βιβλίο! Ένα καλό βιβλίο, είναι πηγή χαλάρωσης και ηρεμίας. Σε ταξιδεύει σε άλλα μέρη, κόσμους και πολιτισμούς. Φρόντισε να διαβάζεις το ίδιο βιβλίο με ένα πολύ κοντινό σου άτομο. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητάτε για το story και να φτιάχνετε παρέα νέες ιστορίες!

3) Γυμνάσου! Και δεν εννοώ σε ένα ακριβοπληρωμένο γυμναστήριο. Ακόμα κι αν μένεις σε μεγάλεις πόλεις, ψάξε για μέρη όπως πάρκα ή στάδια και ξεκίνα περπάτημα ή τρέξιμο. Επίσης, υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο internet, τα οποία σου υποδεικνύουν πως μπορείς να μάθεις να γυμνάζεσαι και να χορεύεις παράλληλα στο σπίτι!

4) Οργάνωσε ένα πικνίκ! Δεν ξέρεις πόσο ωραίο είναι, να πέρνεις το δείπνο σου με τους φίλους σου μέσα στη φύση. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αντιθέτα, είναι άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό. Συνδυάστε το φαγητό σας με ένα καλό παιχνίδι και όλα θα κυλήσουν όμορφα!

5) Δες ταινίες με την παρέα σου! Γιατί να τρέχεις στο σινεμά και να πληρώνετε εισιτήρια χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε όπως θέλετε; Κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι, ετοίμασε κατάλληλα την ατμόσφαιρα ανάλογα με το είδος της ταινίας, φέρε ποπκόρν και η βραδιά είναι έτοιμη!

6) Άναψε μία φωτιά στην άμμο που λέει και ο Ρόκκος! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξέγνοιαστο, από το να πάρεις τα αγαπημένα σου άτομα, να ανάψετε φωτιά στην παραλία και να σιγοτραγουδάτε παρέα με τη μελωδία μιας κιθάρας!

7) Κάνε κάμπινγκ! Που χρήματα για διακοπές και νησιά; Πάρε τη σκηνούλα σου, τους φίλους σου, τη θετική σου διάθεση και έφυγες για το μέρος της επιλογής σου! Το να ξυπνάς και το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι μια βουτιά στη θάλασσα, είναι τουλάχιστον μαγικό!

Όλα είναι θέμα διάθεσης! Φόρεσε λοιπόν το πιο θετικό σου χαμόγελο και ζήσε την κάθε σου στιγμή όπως σου αξίζει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου