Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Πότε μία σχέση πρέπει να τελειώσει;





Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, εάν η σχέση σου είναι υγιής ή αν μένεις σε αυτή, απλά και μόνο επειδή έχεις συμβιβαστεί; Γιατί να μην ζεις την κάθε σου στιγμή πλημμυρισμένος από όνειρα και έρωτα; Επειδή φοβάσαι τη μοναξιά και το άγνωστο; Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι νιώθουν έτσι. Φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο το φύλο στο οποίο ανήκεις. Σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό. Το θέμα είναι να μπορέσεις να το παραδεχτείς, κυρίως στον εαυτό σου και να ζήσεις τον έρωτα που σου αξίζει!

Όμως, πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι η σχέση μας έχει φτάσει πλέον στο τέλος της;

1)Διαφωνούμε με ό,τι κι αν λέει. Ναι, ναι! Δεν θέλουμε να ακούμε ούτε τη φωνή του "αγαπημένου" μας!

2)Μας εκνευρίζει κάθε του κίνηση. Και μόνο η περιπλάνηση του στο χώρο, έχει τη δύναμη να μας προκαλέσει νευρικό κλονισμό!

3)Δεν υπάρχει επικοινωνία. Ακόμα κι αν θέλει μιλήσετε για να λύσετε τις διαφορές σας, δεν υπάρχει θέληση από εσένα!

4)Δεν του αφιερώνεις χρόνο. Ακόμα και υπάρχει άπλετος ελεύθερος χρόνος από την πλευρά σου για να κάνετε πράγματα μαζί, προτιμάς να τον περάσεις με φίλους ή την οικογένεια σου, μακριά από εκείνον!

5)Δεν φαντάζεσαι το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του, συνεπώς και δεν κάνεις όνειρα με αυτόν τον άνθρωπο!

6)Δεν νιώθεις χαρά και ευτυχία όταν είστε μαζί. Μπορεί να φταίει η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά ενώ είστε τόσο κοντά, τον νιώθεις πολύ μακριά!

7)Προσπαθείς συνεχώς και με κάθε τρόπο να φέρεις στην επιφάνεια τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ακόμα και αν δεν ισχύουν, είσαι τόσο υπερβολική, που μπορείς να τον βγάλεις άχρηστο σε χρόνο μηδέν!

8)Δεν σε ελκύει πλέον σε ερωτικό επίπεδο. Δεν επιθυμείς καμία επαφή μαζί του και η ιδέα σου περνάει παντελώς αδιάφορη!

*Εάν λοιπόν έχεις αντιληφθεί πως συμβαίνει κάτι από αυτά, καλό θα είναι να βάλεις ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Το να συμβιβάζεσαι δεν βγαίνει πουθενά. Κάνεις κακό στον εαυτό σου αλλά και στο άτομο που έχεις απέναντι σου. Ελευθέρωσε λοιπόν τα "δεσμά" και ζήσε τον έρωτα που σου αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου