Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013


 Δημήτρης Μπάκουλης
 Μία φωνή χίλιες λέξεις


 Ο Δημήτρης Μπάκουλης γεννήθηκε στην Εύβοια το 1991. Ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία και στα 7 του χρόνια έκανε για ένα χρόνο μαθήματα πιάνου. Κατάλαβε, όμως, ότι ούτε το πιάνο ούτε τα ωδεία του ταίριαζαν. Έτσι, ένα χρόνο περίπου αργότερα άρχισε να μαθαίνει κιθάρα μόνος μου. Παραμένει αυτοδίδακτος σε ότι έχει σχέση με τη μουσική και τη γραφή γιατί έχει μια μαγεία αλλιώτικη.

Πριν από ένα χρόνο περίπου πήρε την απόφαση να μοιραστεί τα τραγούδια που γράφει εδώ και 4 χρόνια κι ανεβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, νέο υλικό,πολλές φορές και συναυλιακό, στο λογαριασμό του στο youtube (http://www.youtube.com/user/tzimompakoulis?feature=watch). Παράλληλα, γίνεται μια προσπάθεια σε συνεργασία με μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία να κυκλοφορήσει το υλικό του σε έναν δίσκο που θα περιλαμβάνει κάποια από τα τραγούδια που έχει ήδη ανεβάσει στο διαδίκτυο αλλά και κάποια καινούρια. Τα τραγούδια του γεμίζουν ενδιαφέροντες στίχοι, ήχος που σε ταξιδεύει και φωνή που σε κάνει να νιώθεις την κάθε λέξη, τον κάθε στίχο!

Ευχόμαστε στον Δημήτρη να έχει καλή επιτυχία και να μας χαρίσει ακόμα περισσότερα όμορφα τραγούδια ερμηνευμένα από τον ίδιο!

https://www.youtube.com/watch?v=cIptJtYap64&feature=youtube_gdata_player
Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια! Καλή σας ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου